Scotia refuza sa-i mai dea bani reginei Elisabeta a II-a

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 16:47
1385 citiri
Scotia refuza sa-i mai dea bani reginei Elisabeta a II-a
Foto: Monarhia Britanica

Regina Marii Britanii ar putea ramane fara doua milioane de lire sterline pe an, pentru ca Guvernul Scotiei refuza sa ii mai dea bani, potrivit unor surse din Parlamentul din Edinburgh.

Demnitari de rang inalt din Scotia au declarat, sub protectia anonimatului, pentru publicatii britanice precum The Guardian, The Telegraph, The Times sau Daily Mail ca Guvernul scotian, condus de Nicola Sturgeon, are in plan gestioneze pe cont propriu profiturile Crown Estate Scotia, care sunt acum administrate de catre acest organism, potrivit Business Insider.

Regina Marii Britanii a ajuns la fundul sacului din cauza consilierilor

Crown Estate este o companie detinuta de statul britanic, care administreaza un amplu portofoliu de diverse proprietati din Regatul Unit ale reginei, colaborand cu guverne, oameni de afaceri si comunitati, pentru beneficii comune. Profiturile ajung in Trezoreria Regatului Unit, iar o parte din fonduri sunt alocate reginei.

Daily Mail a scris, fara sa citeze nicio ...citeste mai departe despre "Scotia refuza sa-i mai dea bani reginei Elisabeta a II-a" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Scotia bani regina, #Scotia refuza bani regina , #Stiri International