Scotland Yard, in alerta: Statul Islamic pregateste un atac enorm si spectaculos

Luni, 07 Martie 2016, ora 17:52
1127 citiri
Scotland Yard, in alerta: Statul Islamic pregateste un atac enorm si spectaculos
Foto: Arhiva Ziare.com

Statul Islamic pregateste un atac "enorm si spectaculos", pe teritoriul britanic, in conditiile in care un numar fara precedent de femei si adolescenti sunt arestati pentru ca sunt apropiati de gruparea terorista, a avertizat luni comisarul Mark Rowley, seful Departamentului de Lupta impotriva Terorismului al Politiei britanice.

El a adaugat ca jihadistii incearca sa comita atacuri de proportii mai mari in toata lumea, dar ca Regatul Unit este una dintre principalele lor tinte, scrie Daily Mail, citat de News.ro.

Atacuri inspirate de Statul Islamic la Londra: Cine si cum le punea la cale

Dupa masacrul de la Paris, din luna noiembrie, soldat cu 130 de morti, un scenariu similar este "urmatorul pas natural" pentru gruparea terorista, a precizat oficialul Scotland Yard.

Statul Islamic, care pana recent isi indemna militantii sa atace reprezentanti ai Politiei si Armatei, pune la punct in prezent "planuri pentru a ataca stilul de viata occidental", a avertizat ...citeste mai departe despre "Scotland Yard, in alerta: Statul Islamic pregateste un atac enorm si spectaculos" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Statul Islamic atac Marea Britanie, #Statul Islamic Londra , #Stiri International