Scrisoare deschisa adresata domnului Jean-Claude Juncker, presedinte al Comisiei Europene

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 14:02
953 citiri
Scrisoare deschisa adresata domnului Jean-Claude Juncker, presedinte al Comisiei Europene

Stimate Domnule Jean-Claude Junker,

Va rog sa primiti cele mai sincere si calde urari de bine. Am avut ocazia sa cooperam in cateva ocazii si va pastrez cele mai frumoase amintiri. De-a lungul anilor ati privit intelegator, cu un zambet usor superior, dar binevoitor, Romania, precum si straduintele noastre de a ne integra in lumea occidentala. Ii admirati pe acei romani care vorbeau putin si direct.

Oricum uriasa dumneavoastra experienta, in tot ceea ce inseamna Europa, prevala in fata noilor veniti, fie ei presedinti, prim ministri sau ministri de Externe.

Sunt faimoase interventiile dumneavoastra prin care rezolvati blocajele intervenite in procesul decizional european, pe baza precedentelor, pe care le cunosteati atat de bine. Cine va putea contrazice? Marea majoritate a celor aflati in diverse Consilii nu aveau nici macar 10% din experienta dvs. Stilul relaxat, colocvial aristocratic, impunea.

De curand, ati simtit nevoia sa faceti un pas in fata, printr-o declaratie ...citeste mai departe despre "Scrisoare deschisa adresata domnului Jean-Claude Juncker, presedinte al Comisiei Europene" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristian Diaconescu scrisoare deschisa Juncker, #Cristian Diaconescu Juncker Rusia SUA , #Stiri International