Scrisorile copiilor catre Donald Trump: Te rog, fii un presedinte bun! Anunta-ma daca te pot ajuta

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 23:30
973 citiri
Scrisorile copiilor catre Donald Trump: Te rog, fii un presedinte bun! Anunta-ma daca te pot ajuta
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

O mama din Seattle, Statele Unite, s-a gandit care ar putea fi lucrurile pozitive pe care copiii le-ar putea invata dupa alegerile prezidentiale, astfel ca a venit cu o idee ca acestia sa-i transmita idei direct presedintelui ales, Donald Trump.

Cei care i-au transmis mesajele sunt chiar copii de cativa ani, care i-au dat sfaturi pretioase de viata republicanului, scrie The Kansas City Star.

Parintii au folosit un grup de pe Facebook, Dear President Trump: Letters from Kids About Kindness (Draga presedinte Trump: Scrisori de la copii despre bunatate, trad. - n.red.), iar copiii au scris "despre importanta de a fi dragut cu alti oameni, chiar daca sunt diferiti de tine".

Molly Spence Sahebjami este mamica din Seattle care a vrut ca Trump sa stie parerile copiilor, iar ideea a inceput cu propriul fiu, un copil de gradinita care a spus ca este ingrijorat in legatura cu lucrurile pe care Trump le-a spus despre musulmani, deoarece familia are rude cu origini iraniene.

"Asa ca ...citeste mai departe despre "Scrisorile copiilor catre Donald Trump: Te rog, fii un presedinte bun! Anunta-ma daca te pot ajuta" pe Ziare.com

#mesaje copii Trump, #scrisori copii Trump, #Donald Trump sfaturi copii , #Stiri International