Se temeau de romani - Iata care sunt natiile care au impanzit cu adevarat Londra (Foto)

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 18:40
1420 citiri
Se temeau de romani - Iata care sunt natiile care au impanzit cu adevarat Londra (Foto)
Foto: Arhiva/Ziare.com

Populatia Londrei a ajuns la un nivel record, fara precedent, de 8,6 milioane de locuitori, fiind si mai diversa decat a fost vreodata.

Precedentul record fusese stabilit in 1939. Intre 1939 - 1991, Londra a pierdut un sfert din populatie, 2,2 milioane de oameni alegand sa-si inceapa o noua viata in afara capitalei, informeaza Daily Mail.

In prezent, unul din trei rezidenti s-a nascut in alta tara decat Marea Britanie. In unele dintre zonele capitalei, locuitorii sunt, in proportie de jumatate, nascuti peste hotare. Cei mai multi sunt nascuti in India. Urmeaza, in ordine, Nigeria, Polonia si Bangladesh. Romania nici nu se regaseste in aceste statistici, desi nu cu multa vreme in urma britanicii erau extrem de panicati de invazia romanilor.

A fost sau nu a fost "invazie"? Nou record de romani si bulgari in Marea Britanie

Se estimeaza ca in 2031, numarul de imigranti din Londra va ajunge la cinci milioane, devenind astfel, pentru prima oara, mai mare decat al celor nascuti in ...citeste mai departe despre "Se temeau de romani - Iata care sunt natiile care au impanzit cu adevarat Londra (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#imigranti Londra, #proportie imigranti Londra, #nationalitati londonezi, #romani Londra, #numar lociutori Londra , #Stiri International