Se va afla cine l-a ucis pe Boris Nemtov? In Rusia sangele devine moneda locului

Luni, 02 Martie 2015, ora 12:15
1056 citiri
Se va afla cine l-a ucis pe Boris Nemtov? In Rusia sangele devine moneda locului
Foto: Twitter/CNN

Garry Kasparov, politician rus de opozitie, reactioneaza la asasinarea prietenului si colegului sau, Boris Nemtov, printr-un text in care il arata cu degetul pe presedintele Vladimir Putin.

Intr-un amplu articol publicat de Wall Street Journal, Kasparov apreciaza ca investigatia cu privire la asasinarea politicianului de opozitie nu va fi la standardele necesare - chiar si numai daca e sa ne luam dupa faptul ca o echipa de salubritate a spalat sangele lui Nemtov de pe trotuarul unde a fost impuscat mortal la cateva ore dupa asasinat.

Boris Nemtov, asasinat: Primele imagini cu masina ucigasilor si dezvaluiri din ancheta (Video)

Vladimir Putin a pus capat anchetei pe cand trupul lui Boris era cald inca, scrie Kasparov, amintind ca liderul de la Kremlin a numit asasinatul o "provocare", termen folosit pentru a sugera ca dusmanii presedintelui rus se omoara intre ei pentru a arunca vina asupra sa. Cu indrazneala, Putin a trimis condoleante mamei lui Boris, care si-a avertizat fiul ...citeste mai departe despre "Se va afla cine l-a ucis pe Boris Nemtov? In Rusia sangele devine moneda locului" pe Ziare.com

#Garry kasparov asasinat Nemtov, #Nemtov asasinat Putin , #Stiri International