Secretarul de presa al lui Trump, dat afara dintr-un restaurant pentru ca lucreaza pentru presedinte

Duminica, 24 Iunie 2018, ora 08:11
1167 citiri
Secretarul de presa al lui Trump, dat afara dintr-un restaurant pentru ca lucreaza pentru presedinte
Foto: Arhiva Facebook/ Donald J Trump

Secretarul de presa Sarah Sanders a fost data afara dintr-un restaurant din Virginia, unde lua masa impreuna cu familia ei, motivul fiind ca lucreaza pentru presedintele SUA, Donald Trump.

Dupa ce s-a aflat aceasta informatie, internauti s-au impartit in doua tabere: cei care au laudat atitudinea patronului restaurantului Red Hen din Lexington, dar si cei care si-au indemnat cunostintele sa nu mai manance acolo niciodata, din simpatie pentru presedintele american, arata The Guardian.

"Noaptea trecuta, patronul restaurantului Red Hen din Lexington, Virginia, mi-a spus sa plec pentru ca lucrez pentru POTUS (president of the United States/ presedintele Statelor Unite ale Americii - n.red.), asa ca in mod politicos am plecat de acolo", a postat Sanders pe Twitter.

"Actiunile ei (ale patroanei - n.red.) spun mai multe despre ea, decat despre mine. Intotdeauna incerc sa ma comport cat mai bine cu oamenii, inclusiv cu cei cu care nu sunt de acord. Asa voi proceda si in continuare", a adaugat secretarul de presa pe reteaua sociala.

Last night I was told by the owner of Red Hen in Lexington, VA to leave because I work for @POTUS and I politely left. Her actions say far more about her than about me. I always do my best to treat people, including those I disagree with, respectfully and will continue to do so- Sarah Sanders (@PressSec) June 23, 2018

Stephanie Wilkinson, cea care detine restaurantul Red Hen, a declarat pentru Washington Post ca Sanders si familia ei deja mancasera cand le-a cerut sa paraseasca localul.

"M-am balbait putin, dar am reusit sa spun ce aveam de zis, intr-un mod direct. Le-am explicat ca restaurantul are anumite stadarde pe care trebuie sa le mentina, precum onestitate, compasiune si cooperare. Le-am spus 'v-as ruga sa plecati'", a spus Wilkinson pentru publicatia citata.

Sefa unitatii a mai spus ca Sanders s-a oferit sa plateasca, insa aceasta a refuzat sa primeasca banii.

Membrii administratiei Trump se confrunta, in prezent, cu un val de reactii negative din partea americanilor, dupa ce s-a aflat ca presedintele Donald Trump a despartit aproape 2.000 de copii de parintii lor imigranti.

Iata aici despre ce este vorba:

Cum rezolva Trump imigratia ilegala: 2.000 de copii au fost separati de parintii lor in 6 saptamaniDonald Trump tine copiii imigrantilor in custi. Unii au stat cate 20 intr-o celulaO prezentatoare TV din SUA a izbucnit in plans, in direct, cand a citit ca Trump desparte imigrantii de copiii lor (Vi ...citeste mai departe despre "Secretarul de presa al lui Trump, dat afara dintr-un restaurant pentru ca lucreaza pentru presedinte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sarah Sanders data afara restaurant , #Stiri International