Secretele murdare ale magnatului rus Berezovski: Cum a lucrat cu Litvinenko impotriva lui Putin

Joi, 19 Martie 2015, ora 14:51
927 citiri

Cand miliardarul rus Boris Berezovski, cunoscut opozant al lui Vladimir Putin, a fost gasit mort in conditii suspecte, parea ca toate secretele vietii sale complicate si controversate s-au dus cu el in mormant.

Dar n-a fost asa. Dupa moartea magnatul rus, care traia in exil in Marea Britanie, au aparut numeroase dezvaluiri interesante, iar detalii care demonteaza aproape tot ce se credea despre Berezovski, printre care ca a jucat un rol crucial in democratia din Rusia, continua sa iasa la iveala, scriu jurnalistii de la The Independent.

De exemplu, in ultimele doua saptamani din viata, Berezovski i-a trimis doua scrisori personale dusmanului sau de moarte Vladimir Putin, in care ii cerea sa ii permita sa se intoarca in tara natala, Rusia.

Rusia vrea sa recupereze banii lui Berezovski

Apoi, un verdict pronuntat anul trecut a lasat o urma de indoiala asupra sinuciderii lui Boris Berezovski prin spanzurare (desi s-a precizat ca este greu de crezut ca un asasin a venit atat de... citeste mai departe despre "Secretele murdare ale magnatului rus Berezovski: Cum a lucrat cu Litvinenko impotriva lui Putin" pe Ziare.com

#Boris Berezovski moarte, #Boris Berezovski viata secrete, #Boris Berezovski Alexander Litvinenko , #Stiri International