Secretele si minciunile lui Putin: Gesturi aparent banale si intelesul lor intunecat

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 12:07
748 citiri

De-a lungul ultimilor ani, Vladimir Putin si-a consolidat puterea in Rusia prin crearea unei ideologii nationaliste asertive. A construit o realitate alternativa prin dominarea totala a presei si a inceput un razboi hibrid in Ucraina.

O spune Adrian Karatnicki, membru al Atlantic Council, un think tank din Statele Unite care deruleaza programe din domeniul securitatii internationale si al prosperitatii economice globale. Totodata, Karatnicki este directorul programului care vizeaza parcursul european al Ucrainei.

Intr-un editorial publicat pe site-ul Newsweek, specialistul sustine ca, desi Putin este un lider care vorbeste deschis, cu multa indrazneala, modul sau preferat de actiune este cel clandestin, un stil dobandit in anii in care a lucrat pentru serviciul secret al Uniunii Sovietice, KGB.

Ce a inteles Putin din Al Doilea Razboi Mondial: O viziune sucita si periculoasa

Actiunile desfasurate in secret sunt totusi problematice pentru regimul sau propagandistic, iar... citeste mai departe despre "Secretele si minciunile lui Putin: Gesturi aparent banale si intelesul lor intunecat" pe Ziare.com

#Vladimir Putin secrete, #Vladimir Putin minciuni, #Vladimir Putin codat , #Stiri International