Sedinta comuna de guvern Romania - R.Moldova: Ce decizii majore s-au luat

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 15:24
1077 citiri
Sedinta comuna de guvern Romania - R.Moldova: Ce decizii majore s-au luat
Foto: B1 TV

Romania va acorda asistenta financiara in valoare de 150 de milioane de euro Republicii Moldova, a anuntat premierul Victor Ponta la finalul sedintei comune a guvernelor de la Bucuresti si Chisinau. In plus, au fost parafate o serie de acorduri de natura economica.

Reprezentantii celor doua guverne s-au reunit in sedinta comuna marti la amiaza, la Neptun, in judetul Constanta, sub conducerea premierilor Victor Ponta si Valeriu Strelet.

La finalul reuniunii, Victor Ponta a precizat ca a fost o sedinta de guvern "cu o agenda de lucru foarte clara, cu proiecte concrete".

"Suntem intr-o situatie speciala, nu doar ca vorbim aceeasi limba si impartim acelasi drapel", a subliniat inca de la inceputul conferintei de presa premierul roman.

Victor Ponta a anuntat ca Romania a propus semnarea unui acord de asistenta financiara in valoare de 150 de milioane de euro pe o perioada de cinci ani.

"Este de datoria Romaniei sa fim primii care sa sprijinim Republica Moldova, sa dam acest ...citeste mai departe despre "Sedinta comuna de guvern Romania - R.Moldova: Ce decizii majore s-au luat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sedinta comuna guvern Romania Moldova, #Romania imprumut Moldova , #Stiri International