Sefii Facebook si Twitter, ciuruiti de gloante intr-un clip al Statului Islamic

Joi, 25 Februarie 2016, ora 09:50
1309 citiri
Sefii Facebook si Twitter, ciuruiti de gloante intr-un clip al Statului Islamic
Foto: Arhiva Ziare.com

Statul Islamic a lansat un nou filmulet de propaganda, in care ii ameninta de aceasta data pe sefii Facebook si Twitter. Chipurile lui Mark Zuckerberg si Jack Dorsey sunt ciuruite de gloante in clipul de 25 de minute.

Este raspunsul jihadistilor la incercarea celor doua retele de socializare de a sterge cat mai multe conturi ale membrilor ISIL, potrivit The Guardian.

Reprezentantii ambelor companii s-au numarat printre persoanele care s-au intalnit cu oficiali de la Casa Alba pentru a discuta noi strategii de combatere a terorismului online.

Obama isi face o echipa cu specialisti Apple, Twitter si Facebook pentru lupta cu Statul Islamic

"Daca inchideti un cont, noi vom lua zece in schimb si, in curand, numele voastre vor disparea dupa ce va vom sterge site-urile, cu voia lui Allah, si veti sti ca ce spunem este adevarat", e un mesaj din clipul de propaganda.

In inregistrare, teroristii sustin ca detin controlul asupra a peste 10.000 de conturi si 150 de grupuri pe ...citeste mai departe despre "Sefii Facebook si Twitter, ciuruiti de gloante intr-un clip al Statului Islamic" pe Ziare.com

#Facebook Statul Islamic, #Twitter Statul Islamic , #Stiri International