Seful CIA spune ca se simte jignit de Donald Trump si ii recomanda viitorului presedinte al SUA sa aiba grija ce vorbeste

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 21:00
1000 citiri

Seful in exercitiu al CIA, John Brennan, l-a criticat pe Donald Trump pentru faptul ca viitorul presedinte amernican nu se poate abtine sa nu faca comentarii scandaloase, in ciuda pozitiei inalte pe care o va ocupa.

"Spontaneitatea nu protejeaza intersele nationale si deci atunci cand vorbeste sau actioneaza ar trebui sa fie sigur ca intelege profunzimea implicatiilor si impactului pe care toate acestea le-ar putea avea asupra Statelor Unite", a mentionat seful CIA, citat de Reuters, informeaza Business Insider.

El a adaugat ca Trump trebuie sa inteleaga ca nu este vorba doar despre propria persoana, ci despre soarta Statelor Unite.

Problema este ca viitorului presedinte al SUA ii cam lipseste diplomatia si pare ca ...citeste mai departe despre "Seful CIA spune ca se simte jignit de Donald Trump si ii recomanda viitorului presedinte al SUA sa aiba grija ce vorbeste" pe Ziare.com

#seful CIA Trump nazisti, #seful CIA Trump , #Stiri International