Seful FBI nu si-a ascultat sefa cand a dezvaluit noua ancheta care o vizeaza pe Hillary Clinton

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 21:46
675 citiri
Seful FBI nu si-a ascultat sefa cand a dezvaluit noua ancheta care o vizeaza pe Hillary Clinton
Foto: Facebook/Loretta Lynch, Attorney General

Seful FBI nu si-a ascultat sefa, pe procurorul general al SUA, cand a decis sa anunte public deschiderea unei noi anchete cu privire in cazul lui Hillary Clinton.

CNN si New Yorker, care citeaza oficiali guvernamentali, scriu sambata ca directorul Biroului Federal de Investigatii, James Comey, a actionat impotriva recomandarii procurorului Loretta Lynch (foto).

Amintim ca seful FBI a anuntat public, vineri, deschiderea unei noi anchete cu privire la folosirea unui server privat de catre Hillary Clinton, pe cand aceasta conducea Departamentul de Stat.

Procurorul general (ministrul Justitiei) Loretta Lynch considera inadecvata dezvaluirea anchetei in curs, cu posibile implicatii pentru unul din cei doi candidati prezidentiali, cu mai putin de doua saptamani inaintea scrutinului de pe 8 noiembrie, afirma oficialii citati.

Lynch i-a spus lui Comey sa urmeze practica uzuala ...citeste mai departe despre "Seful FBI nu si-a ascultat sefa cand a dezvaluit noua ancheta care o vizeaza pe Hillary Clinton" pe Ziare.com

#seful FBI ancheta mailuri Clinton , #Stiri International