Seful Goldman Sachs, principalul consilier economic al lui Donald Trump

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 10:44
1209 citiri
Seful Goldman Sachs, principalul consilier economic al lui Donald Trump
Foto: Twitter/Goldman Sachs

Presedintele american ales, Donald Trump, l-a numit luni pe numarul doi al puternicei banci de afaceri Goldman Sachs, Gary Cohn, la conducerea Consiliul sau economic.

Gary Cohn "va ajuta la elaborarea politicilor economice care vor face sa creasca salariile, vor pune capat exodului locurilor de munca in strainatate, vor da nastere la noi oportunitati pentru americanii care se confrunta cu dificultati", a afirmat Donald Trump intr-un comunicat.

"El are o ampla viziune asupra economiei si va utiliza intreaga sa experienta pentru a se asigura ca americanii vor fi din nou invingatori", se mai arata in document.

Gary Cohn, in varsta de 56 de ani, va conduce influentul Consiliu Economic National (NEC) de pe langa presedintia americana, o institutie infiintata in 1993 de presedintele Bill ...citeste mai departe despre "Seful Goldman Sachs, principalul consilier economic al lui Donald Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump numit Gary Cohn Consiliu Economic, #Trump numit bancher Goldman Sachs, #Gary Cohn Consiliu Economic , #Stiri International