Seful NATO: Suntem pregatiti sa aparam Romania

Joi, 02 Iulie 2015, ora 16:29
1153 citiri
Seful NATO: Suntem pregatiti sa aparam Romania
Foto: B1TV

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, joi, la ceremonia de inaugurare a Unitatii NATO de Integrare a Fortelor amenajata la Bucuresti, ca aceasta structura va transmite un mesaj clar: "NATO este aici, este pregatit sa apere Romania si toate celelalte state aliate".

"Sunt foarte fericit ca pot vizita aceasta unitate NATO si sa vad rezultatele unor decizii pe care le-a luat toamna trecuta si sa le vad puse in practica la Bucuresti. Aceasta mica unitate este parte a unui plan mult mai mare. Sase asemenea unitati sunt amplasate in sase tari (...)

Aceasta unitate va transmite un mesaj clar: NATO este aici, NATO este pregatit sa apere Romania si toate celelalte state NATO. Radacinile NATO in Romania sunt foarte adanci si vor ramane asa", a declarat Jens Stoltenberg, la ceremonia de inaugurare a Centrului NATO de comanda la Bucuresti, pe care l-a vizitat impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, si cu premierul interimar Gabriel ...citeste mai departe despre "Seful NATO: Suntem pregatiti sa aparam Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stoltenberg Bucuresti centru NATO, #Iohannis Stoltenberg Bucuresti , #Stiri International