Semnal de alarma de la Viena: Europa sa deschida ochii! Este un bazar, nu se poate continua astfel

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 12:49
821 citiri
Semnal de alarma de la Viena: Europa sa deschida ochii! Este un bazar, nu se poate continua astfel
Foto: Facebook/Sebastian Kurz

Seful diplomatiei austriece, Sebastian Kurz, a facut apel sambata la Uniunea Europeana "sa deschida ochii", spunand ca transportul cu autobuzul a mii de imigranti de catre Ungaria pana la frontiera cu Austria arata ca "Europa este un bazar in acest moment".

"Desi, slava Domnului, aceasta problema a putut fi rezolvata intr-un mod umanitar ieri seara (n.red. - vineri), trebuie sa deschidem ochii pentru a vedea ca Europa este un bazar in acest moment", a declarat ministrul Sebastian Kurz la sosirea la o reuniune a ministrilor de Externe din UE la Luxemburg, relateaza AFP.

"Sper ca aceasta ii va trezi" pe liderii europeni, deoarece "nu se poate continua astfel", a adaugat el.

Austria se pregateste sa primeasca mii de imigranti blocati in Ungaria, care a decis vineri seara sa-i transporte cu circa 100 de autobuze spre punctele de frontiera austriece, pentru a pune capat unei situatii devenite de neconceput, in special in jurul garii Keleti din Budapesta.

Coplesiti, ungurii ...citeste mai departe despre "Semnal de alarma de la Viena: Europa sa deschida ochii! Este un bazar, nu se poate continua astfel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Austria imigranti, #Austria Europa criza imigranti , #Stiri International