Serviciile secrete, somate sa spuna cati imigranti putem accepta in Romania

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 11:14
828 citiri
Serviciile secrete, somate sa spuna cati imigranti putem accepta in Romania
Foto: Arhiva Ziare.com

Serviciile de informatii din Romania trebuie sa spuna cati imigranti pot gestiona, sustine europarlamentarul Catalin Ivan, care considera ca serviciile sunt primele care trebuie sa dea un raspuns privind numarul de refugiati pe care-l poate accepta tara noastra.

Catalin Ivan e de parere ca, "in primul rand, trebuie sa ne spuna serviciile de informatii ce evaluare au si cat pot sa gestioneze din acest val de migranti, cati pot sa monitorizeze, in ce conditii, cum pot sa identifice posibilii teroristi care s-au infiltrat fara doar si poate in acest val de migranti si daca securitatea tarii nu este in pericol, vor da un numar aproximativ (...). Sunt primii care trebuie sa dea un raspuns, evident".

Catalin Ivan considera ca aderarea Romaniei la Schengen "e o tema sensibila. Realitatea asta este ca trei state membre ale Uniunii Europene fac Romaniei si Bulgariei o mare nedreptate de ceva ani de zile.

Sunt deja cred ca vreo cinci-sase ani de zile de cand Romania a indeplinit toate ...citeste mai departe despre "Serviciile secrete, somate sa spuna cati imigranti putem accepta in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ivan servicii imigranti, #servicii imigranti, #servicii teroristi , #Stiri International