Si ecologistii plang: milioane de euro din conturile Greenpeace, pierdute la bursa

Marti, 17 Iunie 2014, ora 13:57
1097 citiri
Si ecologistii plang: milioane de euro din conturile Greenpeace, pierdute la bursa
Foto: Europa Libera

Organizatia ecologista Greenpeace International a declarat o pierdere financiara de aproape 4 milioane de euro din banii donatorilor, dupa ce un angajat a facut speculatii pe pietele finaciare si nu a avut noroc.

Un angajat din cadrul sediului central al Greenpeace de la Amsterdam a facut speculatii pe bursa cu fondurile organizatiei, pariind pe un euro slab. Din pricina intaririi monedei europene in ultimul an, Greenpeace a fost nevoita sa admita pierderi in urma acestor speculatii, scrie The Guardian.

Astfel, bugetul Greenpeace pe 2013 are un minus de aproximativ 9 milioane de euro. "Ne cerem scuze celor care ne-au sprijinit, pentru seria de erori care au dus la aceasta pierdere. Vrem sa asiguram oamenii ca facem tot ce se poate pentru a evita posibilitatea repetarii unor astfel de pierderi financiare pe viitor", se arata in declaratia Greenpeace.

Angajatul care a cauzat pierderea lucra in departamentul finaciar al organizatiei si, potrivit Greenpeace, nu a facut operatiunea ...citeste mai departe despre "Si ecologistii plang: milioane de euro din conturile Greenpeace, pierdute la bursa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Greenpeace pierderi tranzactii, #Greenpeace speculatii bursiere, #Greenpeace pariuri pierderi , #Stiri International