Singura varianta care ar multumi Moscova: NATO sa inghete activitatile in Europa de Est

Joi, 14 Iulie 2016, ora 10:20
947 citiri
Singura varianta care ar multumi Moscova: NATO sa inghete activitatile in Europa de Est
Foto: Arhiva Ziare.com

Situatia in Europa poate fi stabilizata nu prin masuri cosmetice de dezvoltare a increderii, ci prin inghetarea activitatii NATO in Europa de Est, a declarat miercuri seara reprezentantul permanent al Rusiei la NATO, Aleksandr Grusko, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul reuniunii Consiliului NATO-Rusia la Bruxelles.

"Calea de stabilizare a situatiei, de imbunatatire a situatiei, trece nu prin elaborarea unor masuri cosmetice de dezvoltare a increderii, cu toate ca am avut o discutie in acest sens in timpul reuniunii, ci prin inghetarea desfasurarilor militare realizate de catre tarile NATO in apropierea frontierei ruse, inghetarea activitatii militare acolo.

Iar pe viitor - retragerea unitatilor deja instalate la bazele lor de stationare permanenta", a explicat Grusko pozitia Moscovei cu privire la desfasurarea a patru batalioane multinationale in cele trei tari baltice si in Polonia incepand din 2017, relateaza agentia de presa TASS.

In opinia sa, Alianta creeaza ...citeste mai departe despre "Singura varianta care ar multumi Moscova: NATO sa inghete activitatile in Europa de Est" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia ameninta NATO, #Rusia inghetare activitate NATO , #Stiri International