Siria cere ca Rusiei sa i se permita sa atace Statului Islamic: Toti luptam impotriva aceluiasi dusman

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 16:10
925 citiri
Siria cere ca Rusiei sa i se permita sa atace Statului Islamic: Toti luptam impotriva aceluiasi dusman
Foto: Captura Youtube/Nizar Abboud

Siria a cerut la ONU, prin reprezentantul sau permanent pe langa aceasta organizatie Bashar al-Jaafari, ca Rusiei sa i se permita lansarea de atacuri impotriva pozitiilor gruparii jihadiste Statul Islamic de pe teritoriul sirian, asa cum procedeaza si Statele Unite.

"Pentru ce SUA se lupta cu Statul Islamic folosind avioane de lupta, iar rusilor le este interzis? Nu este de inteles. In cele din urma, toti luptam impotriva aceluiasi dusman", a afirmat reprezentantul sirian, citat de agentia TASS.

Comentand informatiile legate de trimiterea in Siria de tehnica militara rusa ce ar avea scopul crearii unei baze militare in orasul de coasta Latakia, Bashar al-Jaafari (foto) a afirmat ca toate activitatile militare ale Rusiei se inscriu in cadrul cooperarii bilaterale in domeniul militar, cooperare ce are loc de mai multi ani si care, a spus el, "nu este un secret".

Putin, despre actiunile militare ale Rusiei in Siria: Fara noi, ar fi fost si mai multi refugiati

Ambasadorul ...citeste mai departe despre "Siria cere ca Rusiei sa i se permita sa atace Statului Islamic: Toti luptam impotriva aceluiasi dusman" pe Ziare.com

#Siria Rusia atac Stat Islamic, #Siria arme Rusia razboi , #Stiri International