Siria colocoteste: Rusia bombardeaza pozitiile ISIL din Palmira. Urmeaza trupe la sol?

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 14:50
1203 citiri

Avioanele de lupta ale Rusiei au bombardat, marti, orasul sirian Palmira, ocupat de Statul Islamic, in conditiile in care Occidentul acuza Moscova ca nu se afla in Siria pentru a lupta cu gruparea terorista ci pentru a distruge opozitia moderata la adresa presedintelui Bashar al-Assad.

Tot marti, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a solicitat Rusiei sa se alature cu adevarat luptei impotriva Statului Islamic in Siria si sa nu mai incalce spatiul aerian al Turciei.

Dupa doua incidente in care avioanele ruse din Siria au violat spatiul aerian turc, NATO este ingrijorata de o escaladare a situatiei in regiunea si asa tulburata de razboiul civil din Siria.

Ramaneti pe Ziare.com pentru a urmari evolutiile din Siria, in format Live Text:

14.51 - Un oficial Human Rights Watch acuza Rusia, pe Twitter, ca tot mai multe dovezi demonstreaza ca foloseste bombe cu fragmentare in Siria - 118 state le-au interzis, insa Rusia, Siria si SUA sunt exceptiile notabile.

"Mounting... citeste mai departe despre "Siria colocoteste: Rusia bombardeaza pozitiile ISIL din Palmira. Urmeaza trupe la sol? LIVE" pe Ziare.com

#Siria bombardamente Rusia Palmira, #Siria bombardament Rusia , #Stiri International