Situatia Romaniei, discutata joi in Parlamentul European: Este inadmisibila o asemenea atitudine a unui Guvern in UE

Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 17:37
6164 citiri
Situatia Romaniei, discutata joi in Parlamentul European: Este inadmisibila o asemenea atitudine a unui Guvern in UE
Foto: Arhiva Ziare.com

Parlamentul European va organiza joi, in plen, la Bruxelles, o dezbatere pe tema justitiei si statului de drept in Romania.

"Parlamentul European organizeaza joi, 2 februarie 2017, incepand cu ora 10:00 (ora Romaniei) o dezbatere pe tema justitiei si statului de drept in Romania. Dezbaterea are loc in cadrul sesiunii plenare a Parlamentului European de la Bruxelles din 1-2 februarie 2017", anunta Parlamentul European.

Grupul popularilor europeni a solicitat organizarea unei dezbateri in plenul Parlamentului European in legatura cu ceea ce se intampla in Romania, apreciind ca atitudinea Guvernului este inadmisibila.

"Ceea ce se intampla in Romania este impotriva statului de drept. Se dilueaza lupta impotriva coruptiei. Este inadmisibil sa existe o asemenea atitudine a unui Guvern UE", se arata intr-o declaratie a delegatiei romane din grupul PPE.

-continua-... citeste mai departe despre "Situatia Romaniei, discutata joi in Parlamentul European: Este inadmisibila o asemenea atitudine a unui Guvern in UE" pe Ziare.com

#Parlament European dezbatere justitie Romania, #Parlament European dezbatere ordonanta , #Stiri International