Situatie incredibila la frontiera Greciei: Refugiatii ridica propriul gard impotriva altor imigranti

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 18:42
965 citiri
Situatie incredibila la frontiera Greciei: Refugiatii ridica propriul gard impotriva altor imigranti
Foto: Captura YouTube / VideoNews

Mai multi refugiati care nu au fost lasati sa treaca din Grecia in Macedonia, in drumul lor spre tari din Uniunea Europeana, se razbuna chiar pe semenii lor, alti imigranti in cautarea unei vieti mai bune, si nu-i lasa nici pe ei sa inainteze.

Pentru a le bloca intrarea in Grecia altori refugiati, imigranti din tari precum Pakistan si Iran, carora nu li se mai permite sa tranziteze Macedonia, au inceput sa ridice un gard din lemn, iar situatia este acum cel putin bizara, in contextul in care zidurile la frontiere reprezentau modalitatea Uniunii Europene de a-i tine departe pe transfugi, arata Sky News.

Situatia a fost creata de faptul ca autoritatile macedonene au decis recent sa nu-i mai lase pe imigrantii din anumite tari sa le tranziteze teritoriul.

Asadar, le permit sa treaca frontiera din Grecia in Macedonia doar refugiatilor care provin din tari aflate in conflict, precum Siria, Afganistan si Irak, insa nu si imigrantilor din state ca Pakistan si Afganistan. In acest ...citeste mai departe despre "Situatie incredibila la frontiera Greciei: Refugiatii ridica propriul gard impotriva altor imigranti" pe Ziare.com

#refugiati gard Macedonia, #refugiati gard lemn , #Stiri International