Snowden: Atentatele din Bruxelles puteau fi prevenite, la fel ca explozia de la Boston

Duminica, 27 Martie 2016, ora 17:46
926 citiri
Snowden: Atentatele din Bruxelles puteau fi prevenite, la fel ca explozia de la Boston
Foto: Twitter/Edward Snowden

Edward Snowden, fost consultant al Agentiei Nationale americane pentru Securitate (NSA), sustine ca atentatele de la Bruxelles puteau fi prevenite.

Snowden a facut aceste declaratii prin intermediul unei video-conferinte, aflandu-se intr-un loc secret, cel mai probabil in Rusia, unde i s-a oferit refugiu pentru a nu ajunge pe mana justitiei americane.

Potrivit acestuia, atentatele puteau fi prevenite prin mijloace traditionale si nu printr-o supraveghere in masa, criticand astfel, cu aceasta ocazie, programele de tip Big Brother pe care le deruleaza guvernele occidentale, informeaza Daily Sabah.

Snowden a mai spus ca Turcia a avertizat Belgia cu privire la unul dintre teroristii de la Bruxelles, Ibrahim El Bakraoui, unul dintre cei doi kamikaze care s-au aruncat in aer pe aeroport. In plus, Turcia a mai avertizat si cu privire la o alta persoana, cautata din decembrie, tot in legatura cu recentele atentate teroriste.

Atentate la Bruxelles Olanda: Turcia a expulzat unul ...citeste mai departe despre "Snowden: Atentatele din Bruxelles puteau fi prevenite, la fel ca explozia de la Boston" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Esward Snowden atacuri Bruxelles, #atentate Bruxelles prevenite Snowden, #teroristi atentate Bruxelles, #kamikaze Bruxelles , #Stiri International