Sora noului John jihadistul vorbeste despre fratele ei: Un pusti colorat si creativ care s-a pierdut

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 12:04
1093 citiri
Sora noului John jihadistul vorbeste despre fratele ei: Un pusti colorat si creativ care s-a pierdut
Foto: captura YouTube/Media Africa

Cand Statul Islamic si-a lansat cel mai recent clip de propaganda, saptamana trecuta, toti ochii erau atintiti spre noul militant-simbol al organizatiei teroriste.

Imbracat in negru, inarmat cu un pistol si cu fata ascunsa sub o masca de schi, barbatul a amenintat Marea Britanie cu un accent limpede londonez, scrie CNN.

Cine este noul John jihadistul: Povestea britanicului care isi ameninta tara in numele Statului Islamic

Asemanarea cu John jihadistul, ucis in noiembrie anul trecut cu o lovitura de drona, era evidenta. Desi autoritatile britanice au spus ca inca lucreaza la confirmarea identitatii sale, se pare ca agentiile de securitate isi concentreaza atentia pe un tanar de 32 de ani, care s-a convertit de la hinduism la islam si care isi spune Abu Rumaysah.

Londonezul - care a fost arestat si apoi eliberat pe cautiune, fiind acuzat de terorism - le-a scapat printre degete autoritatilor in septembrie 2014, la o zi dupa eliberare, cand a fugit din Marea Britanie in Siria, ...citeste mai departe despre "Sora noului John jihadistul vorbeste despre fratele ei: Un pusti colorat si creativ care s-a pierdut" pe Ziare.com

#sora John jihadistul, #noul John jihadistul, #viata John jihadistul , #Stiri International