Sotia lui Trump, acuzata ca a plagiat discursul lui Michelle Obama din 2008 (Video)

Marti, 19 Iulie 2016, ora 12:17
957 citiri

Sotia lui Donald Trump, Melania, a fost in centrul atentiei, in prima seara a conventiei nationale a republicanilor, luni, insa discursul sau a semanat izbitor de mult, in unele parti, cu cel al lui Michelle Obama din urma cu 8 ani.

Astfel, fostul model de origine slovena, in varsta de 46 de ani, este acuzat ca a plagiat discursul sotiei lui Barack Obama, de la conventia nationala a democratilor din urma cu 8 ani, relateaza BBC.

In prima sa luare de cuvant din campanie, Melania Trump s-a bucurat de ajutorul unei echipe specializate pe scrierea de discursuri.

Iata parti din discursurile celor doua, puse una langa cealalta:

Melania Trump, in 2016: "Parintii mei mi-au imprimat valorile de a munci din greu pentru ce iti doresti in viata, ca cuvantul tau este legamantul tau si faci ceea ce spui si iti tii promisiunea, ca ii tratezi pe oameni cu respect".

Michelle Obama, in 2008: "Barack si cu mine am fost crescuti cu aceleasi valori: sa muncesti din greu pentru ceea ce vrei ...citeste mai departe despre "Sotia lui Trump, acuzata ca a plagiat discursul lui Michelle Obama din 2008 (Video)" pe Ziare.com

#sotie Trump plagiat Michelle Obama, #Melania Trump plagiat discurs , #Stiri International