Sotia secretarului Trezoreriei SUA, nevoita sa ceara scuze public dupa ce s-a laudat cu hainele ei de lux

Miercuri, 23 August 2017, ora 11:35
1299 citiri

Internetul a luat foc, luni, dupa ce Louise Linton, sotia secretarului Trezoreriei americane, a postat pe o retea de socializare o fotografie din timpul unei calatorii in Kentucky, facand referire la hainele de designer pe care le purta.

Louise Linton si-a insotit sotul, pe Steven Mnuchin, fost bancher la de la Goldman Sachs, intr-o calatorie de serviciu in Louisville, Kentucky. A postat apoi pe Instagram o fotografie in care lauda zona in care a ajuns si pe locuitorii ei, dar in care facea referire, prin hastaguri, si la hainele si accesoriile de designer pe care le purta, respectiv la pantalonii creati de Roland Mouret, la ochelarii Tom Ford, la esarfa Hermes si la incaltamintea Valentino, arata CBS.

Reactiile nu au intarziat sa apara. Jenni Miller (pe Instagram jennimiller29), mama a trei copii, din Oregon, i-a scris taios: "Ne bucuram ca am putut plati pentru mica ta iesire".

"#Deplorabil", si-a incheiat ea mesajul.

Louise Linton, actrita scotiana, a postat la randul sau un mesaj, vizibil deranjata de postare. "Au!!! Crezi ca a fost o calatorie in interes personal?! Adorabil!", a scris ea.

"Crezi ca Guvernul a platit pentru luna noastra de miere sau pentru calatoriile noastre personale?! Lololol. Ai dat tu economiei mai mult decat eu si sotul meu?", a continuat sotia oficialului american, facand referire apoi si la "sacrificiul personal" facut pentru tara de ea si sotul ei. "Sunt sigura ca ceea ce sacrificam (noi - n. red.) anual e mai mult decat ai fi tu in stare sa sacrifici, daca alegerea ti-ar apartine", a mai scris ea, dandu-i de inteles interlocutoarei ca nu are nicio tangenta cu realitatea si multumindu-i, cu ironie, pentru mesaj.

Linton nu s-a oprit insa aici. I-a studiat atent profilul interlocutoarei sale si a revenit cu un mesaj: "Copiii tai sunt foarte draguti. Viata ta pare frumoasa. Stiu ca esti suparata, dar in adancuri cred ca esti o persoana draguta si la fel sunt si eu".

A adaugat apoi ca astfel de comentarii nu vor face viata nimanui mai buna. A incheiat urandu-i seara frumoasa si chiar i-a sugerat sa priveasca cel mai recent episod din "Game of Thrones", pe care l-a descris ca fiind "fabulos".

Marti dupa-amiaza, dupa ce aceasta altercatie online a ajuns viral, Linton s-a vazut nevoita sa ceara scuze. "Scuze pentru postarea mea pe social media, ieri, si pentru raspunsul postat ulterior. A fost nepotrivit si lipsit de sensibilitate", afirma Linton intr-un comunicat.

Intre timp, profilul acesteia de pe re ...citeste mai departe despre "Sotia secretarului Trezoreriei SUA, nevoita sa ceara scuze public dupa ce s-a laudat cu hainele ei de lux" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sotie secretar Trezorerie SUA scandal, #Louise Linton scandal Instagram, #Louise Linton haine designer, #Louise Linton avere , #Stiri International