Statul Islamic a pierdut sute de milioane de dolari bani lichizi in bombardamente - Pentagon

Joi, 18 Februarie 2016, ora 09:22
979 citiri
Statul Islamic a pierdut sute de milioane de dolari bani lichizi in bombardamente - Pentagon
Foto: Arhiva Ziare.com

Gruparea jihadista Statul Islamic a pierdut pana in prezent milioane de dolari in bombardamentele efectuate de coalitia internationala asupra rezervelor de lichiditati ale acesteia in Irak si Siria, a afirmat miercuri un purtator de cuvant militar american.

Avioanele coalitiei au lovit la sfarsitul saptamanii trecute zece cladiri in care se aflau rezerve de bani lichizi, potrivit colonelului Steven Warren, purtator de cuvant al campaniei aeriene contra jihadistilor din Sstatul Islamic desfasurata de coalitia internationala condusa de Statele Unite, citat de AFP.

"Nu avem date exacte, dar credem ca se ridica la sute de milioane de dolari", a apreciat colonelul Warren, aflat la Bagdad, intrebat despre suma totala pierduta de Statul Islamic in bombardamente.

In ultimele saptamani, aparatele coalitiei s-au concentrat in mod deosebit asupra rezervelor de lichiditati ...citeste mai departe despre "Statul Islamic a pierdut sute de milioane de dolari bani lichizi in bombardamente - Pentagon" pe Ziare.com

#Stat Islamic bani bombardati, #Stat Islamic bani , #Stiri International