Statul Islamic a revendicat atacul dintr-un restaurant din Germania

Luni, 25 Iulie 2016, ora 17:55
760 citiri
Statul Islamic a revendicat atacul dintr-un restaurant din Germania
Foto: captura YouTube / RT

Organizatia terorista Stat Islamic a revendicat atacul de duminica noaptea, dintr-un restaurant din Ansbach, Germania, la scurt timp dupa ce ministrul de Interne din landul Bavaria a anuntat ca pe telefonul mobil al autorului a fost gasita o inregistrare video in care acesta jura credinta ISIL.

Autorul atacului de la Ansbach a anuntat ca va comite un atac "de razbunare" in Germania si i-a jurat credinta liderului gruparii teroriste Statul Islamic, a declarat ministrul bavarez de Interne, Joachim Herrman, relateaza Reuters.

De asemenea, autoritatile germane au descoperit clipuri "salafiste" pe medii de stocare din locuinta sirianului de 27 de ani.

In plus, politia a gasit combustibil, substante chimice si alte materiale care pot fi folosite la fabricarea unei bombe.

Hermann a precizat intr-o conferinta de presa ca inregistrarea video descoperita pe telefonul mobil al agresorului care a ranit 15 persoane arata ca a fost vorba de "un atac terorist".

Pe de alta parte, ...citeste mai departe despre "Statul Islamic a revendicat atacul dintr-un restaurant din Germania" pe Ziare.com

#ISIL revendicat atac restaurant Germania , #Stiri International