Statul Islamic ar folosi lupi singuratici in Europa, sa tina serviciile ocupate. Intre timp pune la cale atrocitati uriase

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 09:42
931 citiri

Statul Islamic se foloseste de lupi singuratici care comit atacuri nesofisticate, de mica amploare, in Europa, pentru a tine ocupate serviciile de informatii, in timp ce, in secret, pune la cale atrocitati uriase, a avertizat un judecator in domeniul combaterii terorismului.

Gruparea terorista a pus ochii pe Europa de aproape patru ani si a trimis zeci de jihadisti pe continent pentru a comite atacuri de tipul "lupilor singuratici", scrie The Telegraph.

Statul Islamic face recrutari - Mesajul primit de tineri in Bruxelles: Fa alegerea corecta in viata ta!

" (Strategia - n.red.) a servit la zapacirea tuturor agentiilor noastre. Exact ca o perdea de fum, le-a permis (jihadistilor - n.red.) sa se pregateasca in liniste", a declarat Marc Trevidic.

Strategia ar fi fost orchestrata de Abdelhamid Abaaoud, belgianul care a pus la cale masacrul din ...citeste mai departe despre "Statul Islamic ar folosi lupi singuratici in Europa, sa tina serviciile ocupate. Intre timp pune la cale atrocitati uriase" pe Ziare.com

#Statul Islamic retea Europa, #Statul Islamic celule Europa , #Stiri International