Statul Islamic, in corzi - Stare de urgenta in fieful jihadistilor

Sambata, 14 Mai 2016, ora 12:36
883 citiri
Statul Islamic, in corzi - Stare de urgenta in fieful jihadistilor
Foto: Captura video YouTube/CarelinksMinistries

Oficialii militari americani urmaresc indeaproape retele de socializare si informatiile de presa potrivit carora Statul Islamic crede ca Raqqa, capitala de facto a gruparii jihadiste in Siria, ar putea fi asediata in curand.

"Am vazut aceasta declaratie a (starii - n. red.) de urgenta la Raqqa, orice ar insemna acest lucru", a declarat vineri pentru presa colonelul Steve Warren, un purtator de cuvant al coalitiei impotriva Statului Islamic conduse de Statele Unite, relateaza News.ro.

Pentagonul anunta ironic ca a omorat un lider al Statului Islamic

"Stim ca acest inamic se simte amenintat, asa cum ar trebui" sa se simta, a adaugat el.

Presa scrie ca Statul Islamic isi muta personalul in jurul orasului si incearca sa creeze ascunzisuri, in anumite zone, pentru a proteja potentiale tinte de atacuri aeriene si terestre.

"Ei (jihadistii - n. red.) observa manevre ale Fortelor Democrate Siriene si ale Coalitiei Arabe Siriene atat la est, cat si la vest", a declarat ...citeste mai departe despre "Statul Islamic, in corzi - Stare de urgenta in fieful jihadistilor" pe Ziare.com

#stare urgenta Raqqa Siria, #Stat Islamic cuceriri Siria, #lupte Siria Stat islamic, #SUA stat islamic Siria , #Stiri International