Statul Islamic le cere militantilor extremisti sa aduca jihadul in Rusia

Luni, 01 August 2016, ora 08:25
680 citiri
Statul Islamic le cere militantilor extremisti sa aduca jihadul in Rusia
Foto:Twitter/@siteintelgroup

Gruparea Stat Islamic le cere militantilor extremisti, printr-un videoclip de 9 minute incarcat pe Youtube, sa aduca jihadul pe teritoriul Rusiei, prin comiterea unor atentate teroriste.

"Ascultati, Putin va veni in Rusia si va va ucide in propriile voastre case. Ai mei frati, aduceti jihadul, ucideti si luptati", sustine un jihadist mascat in videoclipul de propaganda islamista, in timp ce conduce un autovehicul prin desert, transmite Reuters.

Videoclipul arata mai multe imagini cu jihadisti inarmati, care ataca vehicule blindate si corturi pentru a colecta armele rivalilor.

Potrivit jurnalistilor, sursa videoclipului nu a putut sa fie analizata independent, insa linkul a fost publicat pe un cont al aplicatiei de mesagerie Telegram, care este atribuit gruparii militante.

#ISIS fighter in Furat Prov. vid: "Listen O #Putin! We'll come to you in #Russia, we'll kill you all in your homes". ...citeste mai departe despre "Statul Islamic le cere militantilor extremisti sa aduca jihadul in Rusia" pe Ziare.com

#Statul Islamic Rusia , #Stiri International