Statul Islamic loveste din nou in inima Frantei: Dubla crima langa Paris

Marti, 14 Iunie 2016, ora 07:15
908 citiri
Statul Islamic loveste din nou in inima Frantei: Dubla crima langa Paris
Foto: Twitter/@PoliceNationale

Un barbat a ucis, luni seara, cu mai multe lovituri de cutit un politist si pe partenera acestuia, in fata casei lor din apropiere de Paris.

Statul Islamic a revendicat rapid atacul: "Un combatant l-a ucis pe comisarul-adjunct de politie din orasul Les Mureaux, precum si pe sotia acestuia cu arma alba in apropiere de Paris", a anuntat agentia de stiri Amaq legata de gruparea extremista, potrivit centrului american de monitorizare a site-urilor jihadiste SITE, informeaza AFP si Reuters.

Atacatorul, care s-a baricadat in interiorul casei politistului, a fost impuscat mortal de membrii unitatii de elita a politiei RAID.

Politia a gasit, de asemenea, in casa corpul unei femei si un supravietuitor, un baietel de 3 ani, a afirmat purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Pierre-Henry Brandet, la cateva minute dupa ce RAID a luat cu asalt casa.

Femeia era "cel mai probabil sotia" politistului, a declarat reporterilor procurorul Vincent Lesclous, citat de ...citeste mai departe despre "Statul Islamic loveste din nou in inima Frantei: Dubla crima langa Paris" pe Ziare.com

#atentat Paris Statul Islamic, #Paris atac Statul Islamic, #politist ucis Statul Islamic Paris , #Stiri International