Statul Islamic, Ucraina, Georgia: In lumea lui Putin, sunt toate conectate

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 11:25
1203 citiri
Statul Islamic, Ucraina, Georgia: In lumea lui Putin, sunt toate conectate
Foto: Kremlin

In pofida aparentelor, Statul Islamic, Ucraina si Georgia sunt interconectate in lumea presedintelui rus Vladimir Putin, care creste intensitatea intr-un loc si o scade intr-altul in functie de interesele sale.

Cand Putin a facut un pas in lateral in Siria, incepand sa bombardeze rivalii regimului de la Damasc, atentia intregii lumi a fost deviata de la evolutiile din Estul Europei. Probabil din acest motiv s-a gandit Guvernul georgian ca este un bun moment sa persecute principalul canal Tv de opozitie, Rustavi2, si separatistii au inceput sa atace din nou in Ucraina, scrie Melik Kaylan pentru Forbes.

In timpul Razboiului Rece, Occidentul a inteles ca Moscova si-a coordonat actiunile in intreg blocul estic. In zilele noastre, spune comentatorul, esti privit ciudat daca sustii ca Rusia orchestreaza desfasurarea evenimentelor, momentul si felul in care sunt utilizate evenimentele geostrategice in cele mai indepartate colturi ale planetei.

Dilema lui Putin: Si daca in avion a ...citeste mai departe despre "Statul Islamic, Ucraina, Georgia: In lumea lui Putin, sunt toate conectate" pe Ziare.com

#Putin legatura Ucraina Siria, #Putin propaganda Moscova , #Stiri International