Statul Islamic vrea sa arate ca viata in Mosul e frumoasa: Orasul e sigur, televiziunile mint (Video)

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 12:33
880 citiri
Statul Islamic vrea sa arate ca viata in Mosul e frumoasa: Orasul e sigur, televiziunile mint (Video)
Foto: Captura YouTube/Reuters

Armata irakiana a intrat in forta in Mosul, in incercarea de a prelua orasul de la Statul Islamic, iar ONU avertizeaza ca batalia ar putea lasa in urma o uriasa criza umanitara, insa jihadistii continua cu propaganda.

Statul Islamic a lansat un clip in care sustine ca orasul "este sigur, iar viata este normala" in Mosul, relateaza Sky News.

Filmarea a fost postata online de agentia de presa a organizatiei teroriste, Amaq, care sustine ca materialul contine "interviuri cu civili". Realizatorii sustin ca au luat interviurile cand fortele irakiene si militiile kurde si-au inceput operatiunea militara in Mosul.

" (Orasul - n.red.) este sigur, iar viata este normala. Televiziunile prin satelit mint. Toate relatarile lor sunt minciuni", spune un asa-zis civil.

"Situatia din Mosul este mai buna decat in mod normal. Oamenii isi continua afacerile. Ce spun la posturile prin satelit...spun ce vor", a aratat un alt barbat.

Pe langa "interviurile" cu localnicii, filmarea mai arata ...citeste mai departe despre "Statul Islamic vrea sa arate ca viata in Mosul e frumoasa: Orasul e sigur, televiziunile mint (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#propaganda Statul Islamic, #Statul Islamic viata normala Mosul, #Statul Islamic Mosul , #Stiri International