Stephen Hawking a fost internat in spitalul papilor din Roma, dupa ce s-a simtit rau

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 18:20
1287 citiri
Stephen Hawking a fost internat in spitalul papilor din Roma, dupa ce s-a simtit rau
Foto: Facebook/Stephen Hawking

Profesorul Stephen Hawking, in varsta de 74 de ani, s-a internat, joi, la spitalul Gemelli din Roma, unde sunt tratati suveranii pontifi, pentru verificari de rutina.

Potrivit unui purtator de cuvant problemele de sanatate nu au fost grave, noteaza The Independent.

Fizicianul se afla la Roma pentru a participa la o conferinta la Academia Pontificala de Stiinte.

Joi seara, profesorul Stephen Hawking a fost dus la spitalul Gemelli din Roma, din cauza unor complicatii de moment aparute pe fondul bolii de care sufera.

El a petrecut doua nopti in spitalul Gemelii, "ca masura de siguranta", potrivit unor surse ale spitalului, care au adaugat ca situatia este sub control.

Conform unor surse de la Vatican, confirmate de apropiatii fizicianului, Stephen Hawking va parasi sambata Cetatea Sfantului Scaun.

Omul de stiinta a luat atitudine in ultimele saptamani fata de problemele omenirii. El a publicat un editorial in care a indemnat ca umanitatea sa ...citeste mai departe despre "Stephen Hawking a fost internat in spitalul papilor din Roma, dupa ce s-a simtit rau" pe Ziare.com

#Stephen Hawking internat spital papi, #Stephen Hawking internat, #Stephen Hawking spital papi Roma , #Stiri International