Stephen Hawking: Nu exista Dumnezeu, crearea Universului nu a avut nevoie de El

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 17:13
1581 citiri
Stephen Hawking: Nu exista Dumnezeu, crearea Universului nu a avut nevoie de El
Foto: Viral Global News

Faimosul om de stiinta Stephen Hawking a declarat in ziarul spaniol El Mundo ca stiinta ofera o "explicatie mai convingatoare" asupra originilor Universului si ca Dumnezeu nu exista.

Fizicianul a confirmat faptul ca este ateu, aratand ca minunile religioase "nu sunt compatibile" cu adevarul stiintiific.

"Inainte de a intelege stiinta, era firesc sa credem ca Dumnezeu a creat Universul, dar acum stiinta ofera o explicatie mult mai concludenta", potrivit Huffington Post.

"Ceea ce am vrut sa spun prin 'noi am vrea sa cunoastem gandirea lui Dumnezeu' este ca am vrea sa aflam tot ceea ce Dumnezeu ar sti, dar el nu exista. Sunt un ateu", a declarat Hawking.

Remarcile lui Hawking au venit ca raspuns la o intrebare a unui jurnalist de la El Mundo despre credinta sa religioasa, in cadrul Festivalului Starmus din Insulele Canare.

Referirea la "gandirea lui Dumnezeu" a fost incercarea lui Hawking de a clarifica un pasaj ...citeste mai departe despre "Stephen Hawking: Nu exista Dumnezeu, crearea Universului nu a avut nevoie de El (Video)" pe Ziare.com

#Hawking Dumnezeu nu exista, #crearea universului fara Dumnezeu, #declaratii Hawking convingeri ateiste, #Hawking stiinta explica Universul , #Stiri International