Strategia militara a lui Trump: Nu vom mai darama regimuri straine, ne concentram pe distrugerea Statului Islamic

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 11:25
1212 citiri
Strategia militara a lui Trump: Nu vom mai darama regimuri straine, ne concentram pe distrugerea Statului Islamic
Foto: Facebook/ U.S. Army

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a prezentat marti politica sa militara care prevede evitarea interventiei in conflictele din strainatate si se va concentra pe infrangerea militantilor din Statul Islamic.

In cea mai recenta oprire in turneul sau prin care le multumeste alegatorilor din statele considerate cruciale pentru victoria in alegerile din 8 noiembrie, Trump li l-a prezentat sustinatorilor sai pe generalul James "Mad Dog" Mattis, alegerea sa pentru conducerea Pentagonului.

Trump l-a descris pe Mattis ca persoana potrivita pentru conducerea Pentagonului si a cerut Congresului sa aprobe o exceptie care sa ii permita sa ocupe o pozitie civila. In baza legii americane, un lider militar trebuie sa se fi retras din serviciul activ de cel putin sapte ani inainte de a putea deveni sef al Pentagonului.

"Ne vom opri din cursa pentru a darama regimuri straine, despre care nu stim nimic, in legatura cu care nu ar trebui sa ne implicam", a spus Trump. "In schimb, ...citeste mai departe despre "Strategia militara a lui Trump: Nu vom mai darama regimuri straine, ne concentram pe distrugerea Statului Islamic" pe Ziare.com

#Trump strategie militara, #Trump distrugere Stat Islamic, #Trump interventii regimuri straine , #Stiri International