Stupefactia unui coleg al teroristului Najim: Cum poate un om sa fie spalat pe creier intr-un timp atat de scurt?

Vineri, 25 Martie 2016, ora 15:55
915 citiri

Cum poate un om sa fie spalat pe creier intr-un timp atat de scurt?, se intreaba Brice Vanhee, fost coleg de facultate cu Najim Laachraoui, unul dintre teroristii care s-au aruncat in aer pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Era un tanar normal, nu era criminal si nici prost, continua el.

Intr-un mesaj pe Facebook, care ulterior a fost sters, Brice Vanhee isi exprima stupefactia fata de gestul lui Laachraoui, scrie Derniere Heure.

Atentate la Paris: Politia a pornit pe urmele unui nou suspect - cine e jihadistul Najim Laachraoui

El a postat mai multe titluri din presa care descriau masacrul la care a luat parte fostul sau coleg. "Atentate la Bruxelles: Laachraoui Najim, cel mai mare criminal din istoria Belgiei", este titlul din Derniere Heure, iar Brice Vanhee se intreaba uimit: "Scuzati-ma? Najim Laachraoui?"

"Atentate la Bruxelles: Najim Laachraoui, identificat ca fiind al doilea kamikaze de la aeroport", este titlul din Le Monde, postat de Vanhee pe reteaua de ...citeste mai departe despre "Stupefactia unui coleg al teroristului Najim: Cum poate un om sa fie spalat pe creier intr-un timp atat de scurt?" pe Ziare.com

#atentate teroriste Bruxelles, #Najim Laachraoui atentate Bruxelles, #kamikaze Bruxelles atentate , #Stiri International