SUA au marit lista neagra: Ideologul lui Putin, printre cei vizati de sanctiuni

Miercuri, 11 Martie 2015, ora 17:34
1036 citiri
SUA au marit lista neagra: Ideologul lui Putin, printre cei vizati de sanctiuni
Foto: newsmoldova.md

SUA au anuntat, miercuri, ca opt separatisti ucraineni, o organizatie rusa pro-separatista si trei dintre liderii sai, o banca din Crimeea si trei fosti oficiali ai regimului fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici au fost introdusi pe lista persoanelor si entitatilor vizate de sanctiuni.

Printre cei sanctionati de Trezorerie se numara si Alexander Dughin, asa-zisul ideolog al presedintelui rus, Vladimir Putin.

Noua lista a americanilor a fost emisa in urma atacurilor separatiste din estul Ucrainei, de la Debalteve si Mariupol, ce au avut loc in pofida armistitiului convenit la Minsk.

Obama a extins sanctiunile pentru Rusia cu un an

"De la inceputul crizei, am demonstrat ca vom impune costuri celor care incalca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei. Ne refrim la indivizi, organizatii, afaceri si Guvernele care ii sustin. Daca Rusia continua sa sustina destabilizarea situatiei din Ucraina si sa incalce acordurile de la Minsk si planul de implementare, ...citeste mai departe despre "SUA au marit lista neagra: Ideologul lui Putin, printre cei vizati de sanctiuni" pe Ziare.com

#SUA sanctiuni Dughin, #SUA sanctiuni Rusia Ucraina , #Stiri International