SUA: Partidul Democrat, tinta unui nou atac cibernetic. Tot mai multe degete indreptate spre Moscova

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 13:41
631 citiri
SUA: Partidul Democrat, tinta unui nou atac cibernetic. Tot mai multe degete indreptate spre Moscova
Foto: Arhiva Ziare.com

Responsabili ai Partidului Democrat din SUA au transmis vineri ca au fost tinta unui nou atac informatic, la o saptamana dupa o vasta scurgere de e-mailuri care a umbrit partial conventia de investitura a lui Hillary Clinton.

Comitetul democrat insarcinat cu strangerea de fonduri pentru alesii din Congres (DCCC) a facut obiectul unui "incident legat de securitatea cibernetica", a afirmat responsabila pentru presa, Meredith Kelly, potrivit France Presse.

"Ancheta este in desfasurare. Pornind de la informatii pe care le avem pana acum, anchetatorii ne-au transmis ca exista asemanari cu alte fapte recente, inclusiv cu actul de piraterie asupra Comitetului National Democrat", a precizat ea intr-un comunicat.

DCCC este pe cale sa intareasca securitatea retelelor sale si "coopereaza cu fortele de ordine federale in privinta anchetei in desfasurare".

Cu trei zile inainte deschiderii conventiei democrate, site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a publicat la 22 ...citeste mai departe despre "SUA: Partidul Democrat, tinta unui nou atac cibernetic. Tot mai multe degete indreptate spre Moscova" pe Ziare.com

#Partid Democrat SUA atac cibernetic, #alegeri SUA , #Stiri International