SUA, sanctiuni oficiale pentru Rusia - ce sectoare sunt vizate

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 18:43
799 citiri
SUA, sanctiuni oficiale pentru Rusia - ce sectoare sunt vizate

Statele Unite au anuntat oficial, vineri, care sunt sanctiunile economice care vor fi impuse Rusiei. Printre ele, este vizata si cea mai mare banca a tarii.

Cea mai noua runda de sanctiuni impuse de autoritatile americane Rusiei interzice oferirea de finantare catre Rostec, un mare jucator pe piata produselor tehnologiei industriale, scrie The Wire.

De asemenea, se adauga pe lista institutiilor financiare sanctionate si compania Sberbank, cea mai mare banca a Kremlinului. Si alte banci rusesti au fost atinse de sanctiuni.

Si Obama a anuntat noi sanctiuni pentru Rusia: Cum vor SUA sa-l izoleze pe Putin

In plus, au fost blocate conturile mai multor companii din domeniul Apararii, in timp ce sanctiuni importante au fost aplicate si in ce priveste exportul de bunuri, servicii si tehnologie pentru forat.

"Trezoreria a impus si sanctiuni care interzic exportul de bunuri, servicii (fara a le include pe cele financiare) sau tehnologie pentru a sustine explorarea sau productia in ...citeste mai departe despre "SUA, sanctiuni oficiale pentru Rusia - ce sectoare sunt vizate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SUA sanctiuni Rusia, #SUA sanctiuni financiare Rusia, #Rusia sanctiuni banci , #Stiri International