SUA si Germania promit sprijin Republicii Moldova. Cu o conditie

Luni, 15 Februarie 2016, ora 09:58
860 citiri
SUA si Germania promit sprijin Republicii Moldova. Cu o conditie
Foto: Arhiva Ziare.com

SUA si Germania si-au reiterat sprijinul pentru Republica Moldova, dar au cerut urgentarea reformelor de catre guvernul de la Chisinau in special in domeniul justitiei si masuri mai ferme in ceea ce priveste combaterea coruptiei, rezulta din convorbirile purtate de ministrul de externe moldovean, Andrei Galbur, cu ocazia participarii la Conferinta de securitate de la Munchen, care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in capitala bavareza.

Astfel, asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, a subliniat duminica necesitatea infaptuirii fara intarziere a reformelor angajate de Republica Moldova in domeniul justitiei, subliniind importanta combaterii coruptiei, asigurarii suprematiei legii, redresarii situatiei din sectorul financiar-bancar, a relatat Radio Chisinau.

Cu acest prilej, cei doi oficiali au facut un schimb de opinii pe teme actuale din agenda relatiilor bilaterale, prioritatile guvernului moldovean, evolutiile ...citeste mai departe despre "SUA si Germania promit sprijin Republicii Moldova. Cu o conditie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Moldova reforme SUA Germania, #America reforme Chisinau , #Stiri International