SUA si Marea Britanie vor noi sanctiuni pentru Rusia, care ar participa zilnic la crime impotriva umanitatii in Siria

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 23:46
1325 citiri

Statele Unite si Marea Britanie vor sa impuna noi sanctiuni Siriei si Rusiei, cu scopul de a opri ofensiva fortelor lui Bashar al-Assad, sprijinite de rusi, asupra orasului Alep, care s-a transformat intr-un dezastru umanitar de proportii, existand acuzatii conform carora in fiecare zi sunt comise aici "crime impotriva umanitatii".

Aliatii occidentali au subliniat ca diplomatia este prima optiune, sugerand ca varianta unei intervenii militare are sanse minime sa fie pusa in practica.

"Nu am constatat un mare apetit din partea Guvernelor din Europa sa declare razboi", a declarat John Kerry, in urma reuniunii de la Londra, la care au luat parte diplomati din Franta, Germania, Italia, Arabia Saudita, Qatar, Turcia, Iordania, Emiratele Arabe Unite (EAU) si Uniunea Europeana (UE).

Kerry si ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, au declarat la finalul reuniunii ca toate optiunile sunt pe masa in vederea opririi baii de sange din Alep.

Insa ei si-au exprimat indoiala fata ...citeste mai departe despre "SUA si Marea Britanie vor noi sanctiuni pentru Rusia, care ar participa zilnic la crime impotriva umanitatii in Siria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sanctiuni Rusia Siria, #asediu Alep Siria , #Stiri International