SUA, trecut si viitor: Cum se vede din mesajele lui Obama si Trump la moartea lui Fidel Castro

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 19:10
1162 citiri

Moartea lui Fidel Castro a generat reactii in toata lumea. Liderii lumii au transmis mesaje ferme sau mai evazive, dar toti au admis ca a fost o personalitate care nu poate fi ignorata.

Dincolo de aprecierile pozitive sau negative, o semnificatie deosebita o pot avea mesajele date de Barack Obama si Donald Trump, trecutul si viitorul SUA. Mesajele sunt total diferite atat ca atitudine, continut si limbaj, conturand parca lumi diametral opuse.

In timp ce Obama il numeste pe Fidel Castro o "personalitate singulara", al carui impact asupra poporului va fi judecat de istorie si asigura poporul cubanez ca are in SUA "un prieten si un partener", Trump il numeste pe Castro un "dictator brutal", care lasa "o mostenire de executii, hotie, suferinta inimaginabila, saracie si incalcare a drepturilor fundamentale ale omului".

In mesajul de condoleante transmis, Barack Obama spune ca "istoria va consemna si va judeca impactul enorm al acestei personalitati singulare asupra poporului si ...citeste mai departe despre "SUA, trecut si viitor: Cum se vede din mesajele lui Obama si Trump la moartea lui Fidel Castro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mesaj Obama Fidel Castro, #mesaj Trump Fidel Castro, #Fidel Castro murit, #Reactii moarte Fidel Castro, #fidel castro , #Stiri International