Tatal fostului sef FBI James Comey spune ca Trump ar trebui demis imediat si internat intr-un azil de nebuni

Duminica, 21 Mai 2017, ora 19:44
772 citiri

J. Brien Comey a declarat ca presedintele Statelor Unite, Donald Trump, era "speriat de moarte" de fiul sau - fostul director al Biroului Federal de Investigatii (FBI), James Comey.

De asemenea, acesta a sustinut ca demiterea fiului sau de la conducerea agentiei americane este o "afacere tipica lui Trump", relateaza CNN.

Citeste si Fostul director al FBI, James Comey, a acceptat sa depuna marturie in Senat

"Comey nu i-a dat 100% loialitate, iar el cere asta de la oamenii cu care lucreaza. El a spus ca-i va da 100% sinceritate, dar nu loialitate", a declarat tatal directorului demis al FBI.

J. Brien Comey a explicat ca presedintele american a decis sa-l demita pe fiul sau - pe care l-a descris drept un "tip sincer si direct" - pentru ca "Jim spune adevarul, in vreme ce Trump isi petrece toata ziua mintind".

Aceste comentarii din partea tatalui directorului demis vin dupa o saptamana tumultoasa la Washington, care a inceput odata cu demiterea neasteptata a lui James Comey de la conducerea FBI.

De asemenea, presedintele american a recunoscut ca demiterea sa are legaturi cu investigatia cu privire la implicarea rusilor in alegerile prezidentiale din Statele Unite si posibilele legaturi dintre asociatii campaniei Trump si agentii Moscovei.

Vezi si NYT: Trump le-a spus rusilor ca prin demiterea "nebunului" de Comey de la sefia FBI a eliminat o mare presiune

"De ce a fost concediat? Cred ca motivul se schimba in fiecare zi pentru Trump. A avut trei motive in trei zile consecutive", a declarata tatal lui James Comey.

J. Brien Comey nu si-a ascuns dispretul cu privire la presedintele Statelor Unite: "Oh, Doamne! Cred ca ar trebui sa-l demita imediat - ieri. Este un tip extrem de incompetent".

De asemenea, acesta a precizat ca presedintele american ar trebuie sa fie intr-un azil, pentru ca este nebun.

J. Brien Comey a precizat ca fiul sau se descurca bine in ciuda demiterii sale de la conducerea FBI. ...citeste mai departe despre "Tatal fostului sef FBI James Comey spune ca Trump ar trebui demis imediat si internat intr-un azil de nebuni" pe Ziare.com

#James Comey Trump FBi, #tata James Comey FBI, #James Comey FBI , #Stiri International