Teroare in Tunisia: Avioane trimise sa evacueze miile de turisti. Ofertele de vacanta, eliminate

Duminica, 28 Iunie 2015, ora 15:46
1033 citiri
Teroare in Tunisia: Avioane trimise sa evacueze miile de turisti. Ofertele de vacanta, eliminate
Foto: Captura video Youtube/ Russia Today UK

Operatorii europeni de turism evacueaza mii de turisti straini din Tunisia, dupa atacurile petrecute vineri in orasul Sousse din aceasta tara.

Numerosi turisti au fost deja evacuati vineri seara si sambata, in orele de dupa atacul terorist in urma caruia doi tineri au ucis 39 de persoane pe o plaja din apropierea unor hoteluri, scrie agentia Reuters.

Comisarul pentru turism din Sousse, Saloua Kadri, a spus ca mai mult de 3.000 de turisti straini au plecat din oras, sambata, inclusiv 2.200 de britanici si aproape 600 de belgieni. De asemenea, numerosi straini asteptau sa ia un avion de pe aeroportul Ennfida, din apropierea orasului.

Teroare in Tunisia: Sute de turisti straini se grabesc sa paraseasca tara

"Nu mai vrem sa stam, vrem doar sa ne vedem familiile, parintii, asa incat plecam cat de curand posibil", a spus Hannah Russel. De asemenea, o alta britanica a spus, asteptand imbarcarea intr-un avion spre Manchester, ca "nu ne simtim in siguranta. Sa auzi constant sirene ...citeste mai departe despre "Teroare in Tunisia: Avioane trimise sa evacueze miile de turisti. Ofertele de vacanta, eliminate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#turisti evacuati Tunisia, #atacuri teroriste Tunisia, #morti atacuri Tunisia , #Stiri International