Teroristii au bagat spaima in autoritati: Masuri drastice de securitate in capitalele europene, de Anul Nou

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 08:51
739 citiri
Teroristii au bagat spaima in autoritati: Masuri drastice de securitate in capitalele europene, de Anul Nou
Foto: Pexels

Masurile de securitate sunt intarite in principalele orase ale Europei inainte de Anul Nou. Oficialii se tem de posibile atentate teroriste ce vizeaza marile adunari de oameni stransi pentru a sarbatori trecerea in noul an.

Festivitatile si jocurile de artificii au fost anulate in capitala belgiana Bruxelles, iar masuri suplimentare vor fi luate in orase precum Paris, Londra, Berlin si Moscova, scrie BBC.

La inceputul acestei saptamani, politia din Austria a anuntat ca un serviciu de informatii dintr-o tara prietena a avertizat-o ca principalele capitale europene risca sa fie tinta unor atentate teroriste in perioada Sarbatorilor.

Focurile de artificii si festivitatile dintr-o capitala europeana, anulate - Alerta de atentate teroriste

Premierul belgian Charles Michel a aratat ca anularea festivitatilor din Bruxelles, care in trecut au atras si 100.000 de oameni, au fost anulate pe baza informatiilor primite, pentru ca "nu putem controla pe toata lumea".

La inceputul ...citeste mai departe despre "Teroristii au bagat spaima in autoritati: Masuri drastice de securitate in capitalele europene, de Anul Nou" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Europa alerta securitate Anul nou, #Europa alerta securitate masuri , #Stiri International