Teroristul din Paris care umbla liber prin Europa, la o cafenea din Bruxelles dupa atentate

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 13:37
966 citiri
Teroristul din Paris care umbla liber prin Europa, la o cafenea din Bruxelles dupa atentate
Foto: Politia franceza

Unul dintre suspectii atentatelor teroriste de la Paris din 13 noiembrie, cel mai cautat om din intraga Europa la ora actuala, ar fi mers la o cafenea din Bruxelles la o zi dupa masacrul din capitala Frantei.

Posibilitatea ca Salah Abdeslam sa fi umblat nestingherit prin locuri publice este problematica pentru autoritatile belgiene, care deja l-au scapat printre degete cand a venit in Belgia din Franta, potrivit CNN.

Informatia ca teroristul ar fi mers intr-o cafenea vine de la avocatul lui Ali Oulkadi, prietenul care l-a luat pe suspect cu masina de la statia de metrou Bockstael din Laeken, o suburbie din nord-vestul Bruxelles-ului.

Pe urmele lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa. Surse - Material explozibil descoperit la Paris

Avocatul Olivier Martins a declarat presei belgiene ca Oulkadi a primit un telefon pe data de 14 noiembrie sa isi astepte prietenul in statia de metrou, iar ulterior acel prieten s-a dovedit a fi Salah Abdeslam.

" (Initial - ...citeste mai departe despre "Teroristul din Paris care umbla liber prin Europa, la o cafenea din Bruxelles dupa atentate" pe Ziare.com

#Salah Abdeslam cafenea, #Salah Abdeslam Bruxelles, #terorist Paris cafenea, #terorist Paris Bruxelles , #Stiri International