Tesla recunoaste ca masina implicata in accidentul mortal saptamana trecuta era pe pilot automat

Sambata, 31 Martie 2018, ora 20:34
1624 citiri
Tesla recunoaste ca masina implicata in accidentul mortal saptamana trecuta era pe pilot automat
Foto: Arhiva Ziare.com

Tesla recunoaste ca masina implicata in accidentul mortal saptamana trecuta era pe pilot automat in momentul impactului, dar precizeaza ca soferul ar fi fost avertizat.

"Soferul a primit mai multe semnale vizuale si un semnal de avertizare sonora in masina", a transmis Tesla, arata Euronews.

Compania a explicat ca soferul a ignorat semnalele care indicau ca trebuie sa preia contolul volanului. Tesla a precizat ca soferul a avut la dispozitie cinci secunde si 150 de metri sa reactioneze inainte de impact.

Pe 23 martie o masina s-a ciocnit de un parapet si de alte doua masini, iar apoi a luat foc. Soferul a murit mai tarziu la spital.

Miercuri, actiunile Tesla au scazut cu peste 9%, in urma retrogradarii ratingului companiei de catre agentia de rating Moody's, a investigatiilor autoritatilor americane pentru siguranta transporturilor, legate de accidentul fatal, si a ingrijorarilor provocate de productia automobilului Model 3.

Primul accident mortal cu o masina Tesla pe pilot automat: Soferul se uita la Harry PotterPrimul accident mortal cu o masina Tesla pe pilot automat: Noi date contradictoriiTesla, criticata dur din cauza pilotului automat: Isi foloseste clientii pe post de soareci de laboratorUn nou accident in care a fost implicata o masina Tesla: Soferul da vina pe tehnologie, compania neaga

A.G.... citeste mai departe despre "Tesla recunoaste ca masina implicata in accidentul mortal saptamana trecuta era pe pilot automat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tesla accident pilot automat, #Tesla masina accident mortal , #Stiri International